plf-20170124-0198-v2

Hanneke Romer

interim HRM, coach, trainer en mediator

Wie is Hanneke Romer?

Mensen om mij heen beschrijven mij als bevlogen, enthousiast en deskundig. Ik vind mijzelf vooral een mensen-mens. De mens in zijn of haar ontwikkeling boeit mij enorm en heeft altijd centraal in mijn werkveld gestaan.

Jarenlang ben ik HR Business Partner, (loopbaan)coach en mediator geweest, waarbij de nadruk op de HR-rol lag. Dat was mooi, maar niet voor altijd. Het was tijd voor verandering: ik heb mijn HR-rol ‘in loondienst’ vaarwel gezegd om verder te gaan met mijn eigen praktijk om van daaruit beter mijn eigen keuzes te kunnen maken.

Als HR Business Partner heb ik gezien hoe belangrijk het is dat de juiste persoon op de juiste stoel zit; dat is belangrijk voor individu én organisatie. En ik heb gezien hoe moeilijk het voor mensen kan zijn om verandering in de situatie op het werk aan te gaan, hoe moeilijk het is om te gaan met veranderingen van buitenaf, maar ook vanuit een eigen gevoel ‘dat er iets moet gebeuren’.

Ik begeleid mensen vanuit een diep besef dat ieder mens veel talent in zich heeft. Maar ook vaak die talenten niet meer (onder)kent. Langzaam verdwijnt het plezier in het werk: disfunctioneren, ziekteverzuim en conflicten dreigen.

Ik ben Noloc Erkend Loopbaanprofessional en Lean Green Belt gecertificeerd.  Ik heb veranderprocessen binnen organisaties begeleid, vanaf de tekentafel tot en met implementatie. Als ervaren HRM-functionaris, coach, mediator en vooral als mens kan ik veel bieden. Neem vrijblijvend contact op en laten we kijken wat ik voor je kan betekenen.